Home Politica de confidentialitate
|
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SC PLANTMED SRL PDF Print E-mail
Societatea noastra considera ca este important sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra. Manifestam un respect deosebit pentru protectia datelor, confidentialitatea, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

Prezenta  Politica  de  Confidentialitate  are  rolul  de  a  va  informa  cu  privire  la  modul  in  care  prelucram, respectiv  colectam,  utilizam,  facem  schimb  de si protejam  datele  dumneavoastra  cu caracter  personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, site-ul nostru, precum si atunci cand interactionati in orice modalitate cu noi.



1. Principiile ce guverneaza prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face cu respectarea urmatoarelor principii aplicabile potrivit prevederilor legale:

Colectarea datelor dumneavoastra se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime si nu vor fi prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri.
Datele vor fi prelucrate in mod legal, echitabil si transparent.
Datele  prelucrate  sunt  adecvate,  relevante  si  limitate  la  ceea  ce  este  necesar  in  raport  cu scopurile in care sunt prelucrate.
Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri. Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate.
Procesarea datelor dumneavoastra se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.
Toate datele dumneavoastra vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara.
Datele dumneavoastra nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor sau potrivit unor obligatii legale care ne incumba.
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora,  impotrivirea  sau  restrictionarea  de  la  procesarea  datelor,  cat  si  de  la  dreptul  de portabilitate al datelor.



2. Ce sunt datele cu caracter personal

Date cu caracter personal reprezinta orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana vizata, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, inclusiv categorii speciale de date cu caracter personal care constau in date ce dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate, date genetice, date biometrice pentru identificarea unica a unei persoane fizice, date privind sanatatea sau date privind viata sexuala sau orientarea sexuala ale unei persoane fizice.
3. Datele cu caracter personal prelucrate

Categoriile de date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra pe care le prelucram si modul in care le prelucram pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care utilizati produsele, serviciile si site-ul nostru si modul in care ati interactionat cu noi.

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

Informatii  directe  sau  indirecte  (si  anume  utilizate  in  legatura  cu  alte  date)  ce  se  refera  la persoana  fizica  subiect,  cum  ar  fi:  numele  si  prenumele,  adresa  de  e-mail,  adresa  postala, numarul de telefon mobil sau fix si alte date de contact similare necesare realizarii contactului cu dumneavostra;
Date de logare pentru accesarea contului dumneavoastra;
Date despre achizitiile dumneavostra in legatura cu produsele si serviciile noastre;
Informatii despre utilizarea de catre dumneavostra a site-ului si/sau a aplicatiei noastre - date despre dispozitivul dumneavoastra si despre modul in care dumneavoastra si dispozitivul interactionati cu produsele noastre; date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre.
Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare.
Date pe care ni le oferiti in cadrul proceselor de recrutare, daca aplicati pentru posturi in cadrul societatii noastre si care pot include inclusiv date privind pregatirea profesionala, performante, certificari profesionale.


4. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in scopuri determinate, explicite si legitime

Colectam, utilizam si divulgam datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
a)  Pentru  analizarea  conformitatii  pregatirii  dumneavoastra  cu  cerintele  postului,  in  situatia  in  care
prelucrarea datelor se face in urma receptionarii unui CV din partea dumneavoastra;
b) Pentru contactarea dumneavoastra in vederea desfasurarii unui interviu pentru ocuparea unui post;
c) Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, pentru a va pastra CV-ul si a va contacta pentru recrutari viitoare;
d) Pentru prestarea serviciilor noastre:
- Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante, precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor;
- Pentru a va factura pentru utilizarea serviciilor noastre sau pentru a va retrage suma corespunzatoare din
credit;
- Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata;
- Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele si
serviciile noastre;
- Pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu serviciile si produsele noastre;
- Pentru a gestiona relatia noastra cu dumneavoastra  ca si client si pentru a ne imbunatati serviciile si experienta dumneavoastra cu noi;
-  In  vederea  procesarii  comenzilor  plasate  sau  pentru  orice  alte  obiective  planificate  in  relatia  cu
dumneavoastra;
- Evidenta electronica a clientilor.
e) Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, in scop de marketing, pentru:
- transmiterea de comunicari periodice cu privire la serviciile noastre, imbunatatiri aduse acestora, oferte sau campanii promotionale;
- verificarea identitatii, evaluarea nevoilor dvs. si furnizarea de recomandari cu privire la ce tipuri de servicii
se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.;
f) In plus,  va putem  prelucra  datele  cu caracter  personal  in vederea  satisfacerii  unor  interese  legitime precum:
- prevenirea,  detectarea  si investigarea  infractiunilor,  inclusiv  frauda  si spalarea  de bani sau finantarea
actelor de terorism, precum si analizarea si gestionarea riscurilor comerciale;
- gestionarea si pregatirea rapoartelor in scopuri interne, solicitarea de feedback sau participarea la sondaje, precum si efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice sau in alte scopuri, astfel incat sa ne putem stabili serviciile, sa intelegem comportamentul clientilor, preferintele si tendintele pietei si sa putem revizui, dezvolta si imbunatati calitatea produselor si a serviciilor noastre.



5. Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopurile mentionate.

Accesul  la  datele  personale  este  strict  limitat  personalului  nostru  si  colaboratorilor  nostri  care  detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor si in plus, sub obligatia de pastrare a confidentialitatii datelor.



6. Divulgarea datelor cu caracter personal altor terte parti

Cu respectarea prevederilor legale aplicabile, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate, pentru scopurile indicate mai sus (dupa caz), in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, urmatoarelor entitati sau terte parti din Romania sau din Spatiul Economic European:
- agenti, contractori sau furnizori de servicii care asigura servicii operationale, precum servicii de curierat, telecomunicatii,  IT, plati, prelucrare,  formare, stocare, arhivare, servicii de investigatii  aferente asistentei pentru clienti sau alte servicii catre noi;
- vanzatori sau furnizori terti in legatura cu promotiile si serviciile oferite de noi;
- consilieri profesionisti, precum avocati;

Cu  exceptia  cazului  in  care  legea  prevede  altfel,  nu  vom  transfera  datele  dumneavoastra  cu  caracter personal  in afara Spatiului  Economic  European.  Masuri  de protectie  determinate  vor fi implementate  in situatia unui astfel de transfer, iar dumneavoastra veti fi notificati in consecinta.




7. Securitatea procesarii

Depunem toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.

In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme.
Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat.




8. Drepturile dumneavoastra

Cu  exceptia   cazului  in  care  legea  prevede  altfel,  aveti  urmatoarele   drepturi  cu  privire  la  datele dumneavoastra cu caracter personal:
a) De a solicita informatii privind detinerea de date personale despre dumneavoastra si, daca da, despre ce
informatii este vorba si de ce le detinem/folosim.
b) De a solicita accesul la datele dumneavoastra personale prelucrate de noi.
c) De a solicita rectificarea datelor personale pe care le detinem in legatura cu dumneavoastra. d) De a solicita stergerea datelor dumneavoastra personale detinute de noi.
e) De a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale in cazul in care ne bazam pe un interes
legitim (sau pe cel ale unei terte parti) si exista ceva despre situatia dumneavoastra specifica care va face sa doriti sa obiectati asupra prelucrarii pe acest motiv. De asemenea, aveti dreptul sa faceti obiectii in cazul
in care prelucram datele dumneavoastra personale in scopuri de marketing direct.
f) De a va opune cu privire la luarea automata a deciziilor, inclusiv analiza profilului, respectiv sa nu faceti obiectul niciunei decizii automate ca urmare a utilizarii informatiilor dumneavoastra cu caracter personal sau a analizei profilului dumneavoastra.
g) De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
h) De a solicita transferul datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-o forma electronica si structurata catre dumneavoastra sau catre o alta parte - dreptul la „portabilitatea datelor”.
i) De a va retrage consimtamantul in orice moment in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter
personal care sunt prelucrate de noi in baza consimtamantului dumneavoastra.
j) Dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a
Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).



Aceste drepturi pot fi exercitate prin transmiterea unei cereri, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, care va cuprinde solicitarile formulate si motivele acestora, catre noi la sediul nostru din localitate Radaia FN sau electronic la adresa de e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Nu va trebui sa platiti o taxa pentru a va accesa informatiile personale (sau pentru a va exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil sa percepem o taxa rezonabila daca solicitarea dumneavoastra de acces este evident nefondata sau exagerata. De asemenea, putem refuza sa dam curs cererii in astfel de situatii.

Consimtamantul poate fi retras oricand, in mod gratuit, adresand direct cererea dumneavoastra in scris pe email la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Consimtamantul exprimat va ramane valabil pana la retragerea lui de catre dumneavoastra.

Odata ce v-ati exprimat in scris dezacordul, datele dumneavostra personale nu vor mai fi procesate si se vor lua masurile corespunzatoare pentru stergerea oricaror inregistrari cu datele dumneavoastra cu caracter personal.